تعامل با دنیا لازمه توسعه صادرات گفتگو

تعامل با دنیا لازمه توسعه صادرات

  بزرگنمايي:

فصل تجارت - رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: تعامل مناسب با اقتصادهای دنیا عامل کلیدی در جهت توسعه و رونق صادرات در کشور است.
مسعود خوانساری در برنامه «سکه تمام بهار» رادیو اقتصاد ضمن اشاره به نامگذاری سال 97 به سال «حمایت از کالای ایرانی» از سوی رهبر انقلاب افزود: صادرات از گزینه های مهم در جهت حمایت از تولید داخلی، افزایش رشد اقتصادی و اشتغال در هر کشوری است.
وی همچنین اظهارداشت: صادرات نقش غیرقابل انکاری در رشد اقتصادی ایفا می کند و اثرات قابل توجهی بر بهره‌وری، اشتغال، رقابت‌پذیری و افزایش رفاه مصرف‌کنندگان دارد.
رئیس اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه تعامل و ارتباط مناسب با اقتصادهای دنیا در بحث توسعه صادرات بسیار ضرورت دارد، گفت: عملکرد جزیره ای در این حوزه به هیچ وجه پاسخگو نیست.
وی در ادامه افزود: بسیاری از کالاهای ساخت داخل به لحاظ کیفیت، تنوع، استاندارد و قیمت حرف زیادی برای گفتن در بازارهای صادراتی دارند.
خوانساری بیان داشت: هم اکنون کالاهای ایرانی در مسیر صادرات با مشکلات و موانع جدی از قبیل نبود مراوات بانکی، تعرفه، هزینه های بالای تولید و مصادیقی از این نوع رو به روهستند.
وی همچنین عدم عضویت ایران در سازمان تجارت جهانی را از جمله موانع اساسی توسعه صادرات کشور برشمرد و گفت: عضویت در این سازمان منافع زیادی برای اقتصاد مملکت به همراه دارد.
رئیس اتاق بازرگانی تهران افزود: تسهیل رونق اقتصادی، تقویت حضور آسان و پایدار شرکت‌ها و تولیدکنندگان بخش خصوصی برای فروش تولیدات خود به سایر کشورها از جمله این منافع است.
وی همچنین با بیان اینکه رونق صادرات در کشور مستلزم ایجاد تعامل سازنده با دنیاست، اظهارداشت: بدون توجه به مراوات بین المللی چراغ صادرات هر روز نسبت به گذشته کم سوتر خواهد شد.
خوانساری گفت: بدون شک بی رونقی صادرات ضمن افت تولید داخلی موجب افزایش قیمت ها، عدم رعایت استانداردها و در یک کلام کاهش قدرت رقابت پذیری را به دنبال خواهد داشت.
وی با تاکید بر تسریع راه یابی ایران به بازارهای جهانی افزود: علاوه بر کشورهای همسایه باید با ممالک دوردست ارتباط مناسبی برقرار شود که لازمه تحقق پذیری این مهم داشتن دیپلماسی قوی و کار آمداست.
رئیس اتاق بازرگانی تهران ضمن تصریح بر تحقق اهداف شعار سال اظهارداشت: کیفیت، قیمت و تنوع سه عامل کلیدی در جهت ترغیب مردم به مصرف کالای های تولید داخلی است.
وی در مصاحبه با رادیو اقتصاد بیان داشت: تولید کالای با کیفیت مبتنی بر رقابت، تکنولوژی و استاندارد است.
خوانساری گفت: اگر تولیدکنندگان داخلی همواره به دنبال رقابت باشند و به تبع کالاهای متنوع مبتنی بر استانداردها، تکنولوژی و فناوری روز دنیا تولید و به بازار مصرف عرضه کنند به یقین مصرف کنندگان به سمت خرید اجناس خارجی نخواهند رفت.
وی در ادامه این مصاحبه رادیویی با بیان اینکه مردم همواره به دنبال خرید کالاهای با کیفیت و قیمت مناسب هستند، افزود: متاسفانه هزینه تولید در ایران به دلائل مختلف از قبیل گرانی قیمت پول، میزان تولید، نبود شرایط مناسب کسب و کار و ... بسیار بالاست.
رئیس اتاق بازرگانی تهران ضمن اشاره به این جمله که تامین مالی برای تولید در ایران به نسبت سایر ممالک جهان بسیار گران است، اظهارداشت: برای کاهش قیمت تمام شده کالا در مملکت باید مسئولان به این مهم توجه جدی داشته باشند.
وی با بیان اینکه بخش عمده ای از واحدهای تولیدی کشور کوچک و متوسط است، یادآورشد: هرچقدر بنگاه های اقتصادی بزرگتر و تولید به شکل انبوه باشد به یقین هزینه تولید کالا ارزان تر تمام خواهد شد.
برنامه «سکه تمام بهار» کاری از گروه صنعت و بازرگانی شبکه تخصصی رادیویی اقتصاد است که از شنبه تا جمعه هر روز ساعت 10 صبح به مدت 180 دقیقه به تهیه کنندگی «الهام مصطفوی» با هدف ارزشگذاری به شروع سال جدید بر روی موج اف ام ردیف 98 قرار می‌گیرد و علاقمندان جهت دریافت فایل صوتی برنامه می توانند به سایت رادیو اقتصاد مراجعه کنند.


ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

از آغاز فعالیت‌های انتخاباتی تا وقوع توفان در تهران

نحوه عملکرد ایمیدرو؛ معادن کشور را معطل نگه داشته است/معادن باید به بهره‌برداران واقعی واگذار شوند

کیفیت هوای پایتخت در شرایط «قابل قبول» است

از تعطیلی پنجشنبه‌ها تا پیش‌بینی طرحی برای اصلاح ماده 41 قانون کار؛ دستپخت کمیسیون اجتماعی مجلس در سال 1403

کیفیت هوا پایتخت در شرایط «قابل قبول» است

علت رونق بازارهای غیرمولد به جای تولید چیست؟

آیا برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و خرید تضمینی گندم منابع کافی وجود دارد؟

تنها راه مهار تورم، کنترل نرخ ارز است

راهکارهای زنگنه برای مقابله با خاموشی‌ها

نگاهی به بورس انرژی در سال 1403/ راه اندازی بازارها و ابزارهای جدید

همه چیز درباره هوش مصنوعی در ایران

سنگدوینی: سرمایه‌گذاری در تولید مهم‌ترین راهکار برای عبور از چالش‌های اقتصادی است

کدام محصولات زنجیره آهن و فولاد بیشترین مشتری را داشت؟

تامین گوشت قرمز از داخل کشور مانع هدر رفت منابع می‌شود/ واردکنندگان به دلیل سود بالای واردات، تمایلی به خرید دام مازاد کشور ندارند

پردرآمدترین شرکت‌های نفت و گاز در سال 2024

چگونه خودروی خود را کاپوتاژ کنیم؟

راه‌اندازی مجدد شرکت توسعه دانه‌های روغنی زمینه‌ساز خودکفایی در این عرصه است

تعیین سرنوشت کشور برای سال‌های آینده با پایش عمومی کشاورزی

پروژه استراتژیک ریلی چابهار - زاهدان؛ کلید تحول اقتصادی شرق ایران

قدمت اسکناس در نظام پولی ایران

کدام کشورها بزرگترین کسری تجاری را دارند؟

استفاده از فناوری‌های نوین برای افزایش عملکرد نیروگاه‌ها الزام‌آور است

بسترسازی وزارت راه برای شکوفایی سرمایه‌گذاری در بخش مسکن و حمل و نقل

تولید محصولات تراریخته جهان در حال افزایش است

رشد 8 درصدی اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟

© - www.fasletejarat.ir . All Rights Reserved.