بزرگنمايي:
فصل تجارت - عضو هیات مدیره بانک سینا اعلام کرد که در این بانک نسبت مطالبات و مصارف بین شش یا هشت در صد بیشتر نمیشود و خوشبختانه بدهکار بزرگی وجود ندارد .
به گزارش فصل تجارت ، محمدرضا ساروخانی درباره وضعیت بدهکاری بانک سینا به بانک مرکزی گفت: بانک سینا هیچ وقت بدهکار بانک مرکزی نبوده و همیشه مدیریت نقدینگی بانک سینا به گونهای بود که خودش را اداره کرده و همانطور که میدانید بانک سینا به عنوان شفافترین بانک شناخته شده و خیلی مورد اقبال و اعتماد مشتریها بوده و سهامدار بانک به لحاظ ماهیتی که دارد، علاقهمند است که این بانک سالم کار کند و درخواست سود زیادی از بانک ندارد و بیشتر هدف او این است که کار به درستی انجام شود، هرچند سود آن کم باشد .
وی در ادامه درباره دارایی های بانک خاطر نشان کرد: بانکها ناگزیر به داراییهایی دست پیدا کردند که بخشی از آن شامل تهاتر بدهی مشتریان با اموال غیر منقول و ملک بوده است و این جریان همیشه وجود دارد ولی بانک همواره تلاش می کند که این داراییها را تبدیل به پول نقد کند. در واقع به نفع بانک است که این داراییها تبدیل به پول شده و به صورت تسهیلات در اختیار مردم قرار گیرد .
ساروخانی همچنین تاکید کرد: بدین صورت خدمات به مردم توسعه داده شده و همین موضوع باعث می شود که سودآوری بانک افزایش پیدا کند. داراییهای سمی برای بانکها سودآور نیستند؛ بخصوص در شرایطی که توقف در قیمت بازارها به ویژه املاک وجود دارد .
عضو هیات مدیره بانک سینا در مورد بنگاهداری این بانک گفت: بنگاهداری بانک سینا همیشه خیلی محدود بوده و تنها سهام بزرگ آن شرکت “اعتماد مبین ” بوده که دارنده سهام همراه اول و مخابرات است و که به نوعی حاکمیتی است ؛ اما علیرغم محدودیتهایی که برای فروش این سهام وجود دارد و افراد خاصی میتوانند آن را خریداری کنند ، در تلاش هستیم که این سهام را به صورت نقد داشته باشیم و منتقل کنیم و تأمین نقدینگی بانک سینا را بیشتر کنیم .
وی با بیان این مطلب که بدون توسعه خدمات الکترونیک، حیات بانکها در ابهام خواهد بود، افزود: همه باید تلاش کنند که در حوزه خدمات بانکداری الکترونیک پیشرفت داشته باشند چون هم به لحاظ تسهیل در خدمت به مشتریان دارای اهمیت است، مشتریان از سرعت دریافت خدمات راضی میشوند و هم به لحاظ هزینه میتواند برای آنها مقرون به صرفه باشد .
ساروخانی در ادامه تاکید کرد: هزینه خدمات پشت باجه بانک 60یا 70برابر هزینه ای است که یک مشتری به صورت اینترنتی از بانک خدمت میگیرد. اگر هر چقدر بتوانیم مشتریها را به استفاده از خدمات الکترونیکی ترغیب کنیم ازجمله همراه بانک، اینترنت بانک و سایر درگاههای مجازی، هزینهها به شدت کاهش پیدا میکند .
عضو هیات مدیره بانک سینا همچنین خاطر نشان کرد: بانک سینا نباید از این قافله عقب بماند و تلاش بر این است که با تولید محصولات جدید بتوانیم به همه قشرهای جامعه خدمت کنیم. بخصوص که بیشتر مشتریهای ما مشتری خرد است و بانک سینا قصد دارد که محصولات خرد را متنوع کرده و از بستر خدمات الکترونیک تسهیلات خرد را داشته باشد .
وی در همین خصوص افزود: در حال حاضر در حال مطالعه در این زمینه هستیم که از بستر اینترنت مشتریان وارد شوند و اطلاعات و مدارک و مستندات آنها راستیآزمایی شده و شرایطی مهیا شود که حداکثر یک بار به شعبه مراجعه کنند و از تسهیلات بهرهمند شوند. بنابراین تلاش بانک سینا برای ارائه خدمات خوب به مشتریان از راههای مختلفی است و در زمینه شرکتی هم در بانک سینا توسعه بیشتری پیدا کرده است و به دنبال محصولات شخصیسازی شده برای مشتری شرکتی هستیم که نیاز آنها را به این ترتیب برطرف کنیم .
ساروخانی درباره زمان اجرایی شدن پرداختهای خرد بانک سینا از طریق بستر وب گفت: پرداخت تسهیلات خرد از طریق وب سایت در مرحله طرح و برنامه بوده و این محصول در حال تولید است و هنوز به عرضه مشتری نرسیده و از آن جایی که پیچیدگی زیادی دارد و بایستی بیزینس آن به خوبی تعریف شود و نرمافزار آن به درستی تهیه شود، کار زمان بری است و پیش بینی شده که تا اواسط سال97به مرحله اجرا برسد./ اخبار مالی
-->