افزایش حداقل 100 درصدی تعرفه های صادراتی محصولات آب بر کشاورزی

افزایش حداقل 100 درصدی تعرفه های صادراتی محصولات آب بر

  بزرگنمايي:

فصل تجارت - معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی گفت: تعرفه‌های صادراتی محصولات جالیزی نهایتاَ تا دو هفته دیگر اعلام می‌شود و حداقل 100 درصد افزایش تعرفه‌ای برای محصولات آب بر خواهیم داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد قربانی در میز اقتصاد شبکه یک سیما، در واکنش به این موضوع که تا پایان شهریور باید تعرفه‌های صادراتی محصولات کشاورزی اعلام می‌شد، گفت: در قانون هیچ اشاره‌ای به اعلام تعرفه‌های صادراتی در اول مهر ماه نشده است اما تعرفه‌های صادراتی محصولات آب بر نهایتاَ تا دو هفته دیگر اعلام می‌شود.
معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی درباره میزان افزایش تعرفه‌های صادراتی محصولات آب بر هم گفت: حداقل 100 درصد افزایش تعرفه‌ای خواهیم داشت.
قربانی افزود: 2 محدودیت در رابطه با تعرفه وجود دارد. محدودیت در وضع ابعاد فیزیکی و دیگری در مراودات بین المللی . در رابطه با برخی کشورها باید تعرفه خود را متناسب با تعرفه آن‌ها تنظیم کنیم.
وی در ادامه تصریح کرد: برای کشورهای اوراسیا که مشغول مذاکره هستیم، تعرفه متفاوتی داریم یعنی محصولاتی که آن‌ها به کشور ما وارد می‌کنند ما نیز موظفیم محصولاتی به آن‌ها با تعرفی دیگر صادر کنیم.
معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: در رابطه با سایر کشورها، محصولاتی که در گلخانه تولید می‌شود عوارض کمتری در نظر گرفته می‌شود؛ یعنی تعرفه 100 درصد موضوعیت ندارد، چون آب کمتری مصرف می‌شود. ولی در محصولات مزرعه‌ای که آب بر هستند، طبق سیاست کلی حداقل 100 تعرفه صادرات در نظر گرفته می‌شود.
قربانی گفت: الان الگوی کشت و سیاست‌های پشتیبان ما آماده است در ارتباط با یک مورد که بحث آب است باید با وزارت نیرو به تفاهم کامل برسیم و بلافاصله الگوی کشت را که اعلام بکنیم همزمان با آن بحث عوارض محصولات آب بر مثل هندوانه، خربزه، پیاز و سیب زمینی را اعلام می‌کنیم.
در اجرای قانون کشت مشکل داریم
حجت الاسلام احد آزادیخواه سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس دیگر مهمان برنامه میز اقتصاد گفت: در حوزه اصلاح الگوی کشت در حوزه قانون ما مشکلی نداریم بلکه در حوزه اجرای قانون ممکن است مشکل داشته باشیم.
آزادیخواه افزود: ما صادرات محصولات جالیزی قاعدتاً یک امر مرجوع و منفی است، اما متأسفانه در یک تضادی و در یک مشکل از دو طرف الان دارد به دستگاه نظارتی مثل مجلس شورای اسلامی فشار می‌آید.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس افزود: از این طرف کشاورز سالهاست که دارد محصولات جالیزی را کشت می‌کند و از این طریق امرار معاش می‌کند از طرفی هم مشکل آب داریم این می‌شود تعارضی که اینجا قانون باید تعیین تکلیف بکند.
وی گفت: اینکه ما در قانون گفتیم شش ماه قبل از اعمال این موضوع را اطلاع رسانی کند برای اینکه هم کشاورز و هم صادرکننده متضرر نشود.
آزادیخواه افزود: در بند ماده 8 قانون بودجه سال 1401 مجلس سه اقدام انجام داده و در یکی از این موارد این تکلیف را ما برعهده وزارت جهاد کشاورزی گذاشتیم که موضوع اصلاح الگوی کشت را رسماً ابلاغ کند.
وی گفت: شورای قیمت گذاری مهمترین حربه‌ای است که مجلس جاری در اختیار دولت قرار داده است. وزارت کشاورزی از طریق شورای قیمت گذاری می‌تواند بخشی از اشکالات مثل قیمت گذاری گندم را آنجا تعیین تکلیف کند. ‌


ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

برگزاری «جشن ملی پرچم» در مجموعه گردشگری عباس آباد

پارک جنگلی سرخه حصار، آماده میزبانی از گردشگران در روز طبیعت

رشد توزیع زمانی و مکانی سفر نسبت به سال گذشته

ثبت 850 هزار بازدید از سعدآباد

400 هزار شرکت ثبت شده حقوقی وارد سامانه مودیان مالیاتی نشده اند

حقوق ورودی تلفن همراه بالای 600 دلاری حد اقل 15 درصد شد

حضور 10 میلیون مودی در سامانه سازمان امور مالیاتی

محمودزاده: تولید مسیری برای مهار تورم/ افزایش نرخ بیکاری در کشور از رشد تورم هم مهلک تر است

دیدار های جداگانه رئیس کل دیوان محاسبات با نماینده ولی فقیه، استاندار و مدیران دستگاه های اجرایی استان فارس/ دستغیب: برقراری انضباط مالی یکی از راه های مهار تورم است/ تدوین دستورالعمل رای نظارت دقیق بر عملکرد شرکت ها

لاجوردی: دولتمردان اقتصادی برای مهار تورم پیوند ریال با دلار را بشکنند/ ارزش‌گذاری‌ها با دلار متوقف شود

از راه‌اندازی لیست انتظار در مسیرهای پرتقاضا تا افزایش قیمت بلیت اتوبوس

چالش های صنعت در 1401/ پیش شرط های رشد صنعتی در 1402 چیست؟

در ایام نوروز کمبود پزشکان متخصص در بیمارستان‌ها مشهود است/ بیمارستان‌های خصوصی با سازمان‌های بیمه گر همکاری لازم را داشته باشند

انضباط مالی دولت و تقویت اقتصاد غیردولتی ضرورت دارد/ لزوم پالایش قوانین با رویکرد مردمی سازی فعالیت اقتصادی

روند رو به کاهش رشد نقدینگی+جدول

نتیجه یک شکایت 7 ساله؛ چگونه آمریکا ملزم به پرداخت غرامت به ایران شد

نتیجه یک شکایت 7 ساله؛ آمریکا ملزم به پرداخت غرامت به ایران شد

سرمایه‌گذاری 200 میلیارد تومانی بیمه مرکزی در پلاسمای خون

نتیجه یک شکایت 7 ساله؛ چطور ایران توانست در لاهه آمریکا را شکست دهد

قطع برق مناطقی از اهواز در پی برخورد کوئیک با شبکه

شرایط دریافت وام ازدواج در سال 1402

نتیجه یک شکایت 7 ساله؛ واشنگتن و تهران برای تعیین میزان غرامت مذاکره کنند

تجارت 2 میلیارد دلاری ایران و چین در 2 ماهه 2023

2 راهکار برای تشخیص کالای قاچاق و تقلبی

حمایت مدعی‌العموم از کاسبان خسارت دیده خیابان بهار / شهرداری موانع تردد خیابان بهار حدفاصل سمیه تا طالقانی را رفع کند

© - www.fasletejarat.ir . All Rights Reserved.