تدوین سناریوهای خوشبینانه و بدبینانه برای مدیریت منابع آبی استان مرکزی نفت و انرژی

  بزرگنمايي:

فصل تجارت - مدیر عامل شرکت سهامی آب منطقه ای مرکزی از تدوین سناریوهای خوشبینانه و بدبینانه به منظور مدیریت منابع آبی برای تمامی شهرهای این استان در سال آبی پیش رو خبر داد تا مشکلی در تامین نیاز مردم به آب، بویژه مصارف شرب بوجود نیاید.

عزت‌اله آمری با اشاره به اینکه براساس پیش‌بینی‌های اعلام شده، با پائیز کم بارشی مواجه هستیم، اظهار کرد: به منظور مدیریت منابع آبی سناریوهای بدبینانه‌ای متناسب با میزان بارشی که در سال آبی پیش رو صورت خواهد گرفت توسط شرکت سهامی آب منطقه‌ای مرکزی تهیه و تدوین شده است تا بتوان منابع آبی ذخیره شده را به نسبت بارندگی‌ها مدیریت کرد تا با چالش و تنش آبی مواجه نشویم.
وی به تدوین سناریوی خوشبینانه در خصوص مدیریت منابع آبی نیز اشاره کرد و افزود: در صورتی که بارندگی‌های مطلوب حتی سیل آسا در فصل زمستان یا بهار سال آینده صورت گیرد برنامه ریزی لازم به منظور حفظ منابع آبی با ذخیره‌سازی مناسب در قالب سناریوی خوشبینانه تدوین و متناسب با این شرایط اجرایی خواهد شد.
وی بیان کرد: در این سناریوها پیش بینی شده است چنانچه امکان بهره‌برداری از منابع آبی سدهای کمال صالح و الغدیر وجود نداشته باشد استفاده از چاه های آبی که تاکنون بهره برداری نشده‌اند و به مدار وارد کردن چاه های خاموش یا حفر چاه های جدید قابل بهره برداری در دستور کار قرار خواهد گرفت.
این مقام مسئول در شرکت سهامی آب منطقه‌ای مرکزی افزود: چنانچه پیش‌بینی‌ها مبنی بر پائیز کم‌بارش محقق شود طبیعتا سال آبی سختی را پیش رو خواهیم داشت اما در استان مرکزی با همراهی مردم در مصرف درست و بهینه آب و نیز تلاش مسئولان می توانیم سال آینده را بدون تنش و بحران آبی عبور کنیم به شرط آنکه با توجه به شرایط موجود، صرفه جویی در مصارف شرب، کشاورزی و صنعتی صورت گیرد.
وی در خصوص کشت پائیزه نیز گفت: از آنجاکه در مهرماه سال جاری هیچگونه بارشی در استان صورت نگرفته است طبیعی است که کشاورزان همچنان از چاه های آب برای آبیاری کشت پائیزه استفاده می‌کنند و توصیه می‌شود چنانچه کشت‌های پائیزه انجام شده موتورهای آب خاموش شود تا آب برای کشت‌های سال آینده ذخیره سازی شود.
آمری در خصوص منابع آبی موجود در سدهای بزرگ استان گفت: در حال حاضر حدود 50 درصد آب در مخزن آبی سدکمال صالح اراک ذخیره شده است که با مدیریت منابع و مصارف در این سد و با صرفه جویی مردم در مصرف آب شرب مشکلی در تامین نیاز شرب بوجود نخواهد آمد.
وی با اشاره به شرایط بحرانی میزان آب ذخیره سازی شده در سد الغدیر ساوه نیز گفت: هم اکنون کمتر از 50 میلیون متر مکعب آب از مجموع 277 میلیون متر مکعب ظرفیت سدالغدیر ساوه ذخیره سازی شده است که روند کاهشی به خود گرفته و از طرفی درخصوص مصرف شبکه آبیاری زهکشی برای کشاورزی و وابستگی مصارف آب شرب شهر ساوه به این سد نگرانی‌هایی وجود دارد و امیدواریم با مدیریت توزیع آب مشکلی در تامین نیاز مصارف شرب و کشاورزی پیش نیاید.
انتهای پیام


ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

برگزاری «جشن ملی پرچم» در مجموعه گردشگری عباس آباد

پارک جنگلی سرخه حصار، آماده میزبانی از گردشگران در روز طبیعت

رشد توزیع زمانی و مکانی سفر نسبت به سال گذشته

ثبت 850 هزار بازدید از سعدآباد

400 هزار شرکت ثبت شده حقوقی وارد سامانه مودیان مالیاتی نشده اند

حقوق ورودی تلفن همراه بالای 600 دلاری حد اقل 15 درصد شد

حضور 10 میلیون مودی در سامانه سازمان امور مالیاتی

محمودزاده: تولید مسیری برای مهار تورم/ افزایش نرخ بیکاری در کشور از رشد تورم هم مهلک تر است

دیدار های جداگانه رئیس کل دیوان محاسبات با نماینده ولی فقیه، استاندار و مدیران دستگاه های اجرایی استان فارس/ دستغیب: برقراری انضباط مالی یکی از راه های مهار تورم است/ تدوین دستورالعمل رای نظارت دقیق بر عملکرد شرکت ها

لاجوردی: دولتمردان اقتصادی برای مهار تورم پیوند ریال با دلار را بشکنند/ ارزش‌گذاری‌ها با دلار متوقف شود

از راه‌اندازی لیست انتظار در مسیرهای پرتقاضا تا افزایش قیمت بلیت اتوبوس

چالش های صنعت در 1401/ پیش شرط های رشد صنعتی در 1402 چیست؟

در ایام نوروز کمبود پزشکان متخصص در بیمارستان‌ها مشهود است/ بیمارستان‌های خصوصی با سازمان‌های بیمه گر همکاری لازم را داشته باشند

انضباط مالی دولت و تقویت اقتصاد غیردولتی ضرورت دارد/ لزوم پالایش قوانین با رویکرد مردمی سازی فعالیت اقتصادی

روند رو به کاهش رشد نقدینگی+جدول

نتیجه یک شکایت 7 ساله؛ چگونه آمریکا ملزم به پرداخت غرامت به ایران شد

نتیجه یک شکایت 7 ساله؛ آمریکا ملزم به پرداخت غرامت به ایران شد

سرمایه‌گذاری 200 میلیارد تومانی بیمه مرکزی در پلاسمای خون

نتیجه یک شکایت 7 ساله؛ چطور ایران توانست در لاهه آمریکا را شکست دهد

قطع برق مناطقی از اهواز در پی برخورد کوئیک با شبکه

شرایط دریافت وام ازدواج در سال 1402

نتیجه یک شکایت 7 ساله؛ واشنگتن و تهران برای تعیین میزان غرامت مذاکره کنند

تجارت 2 میلیارد دلاری ایران و چین در 2 ماهه 2023

2 راهکار برای تشخیص کالای قاچاق و تقلبی

حمایت مدعی‌العموم از کاسبان خسارت دیده خیابان بهار / شهرداری موانع تردد خیابان بهار حدفاصل سمیه تا طالقانی را رفع کند

© - www.fasletejarat.ir . All Rights Reserved.