گردش ریال را رصد می کنیم بانک و بیمه

گردش ریال را رصد می کنیم

  بزرگنمايي:

فصل تجارت - قائم مقام بانک مرکزی با تأکید براینکه بانک مرکزی برای هوشمندسازی نیاز به کمک مردم و دولت دارد، گفت: به دنبال این هستیم که در بخش نظارت جریان گردش وجوه، ریال را رصد کنیم.

به گزارش فصل تجارت اصغر ابوالحسنی، قائم مقام بانک مرکزی در دومین روز دهمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک گفت: در بانکداری هوشمند و الکترونیک نسبت به گذشته پیشرفت داشته‌ایم، اما باید خودمان را با سایر کشورها نیز مقایسه و جایگاه کشورمان را از نظر فناوری در منطقه بررسی کنیم.
وی افزود: اگر قصد رسیدن به فضای مطلوب را داریم باید وضعیت اقتصاد را تا چهل سال آینده بررسی کنیم، به عبارتی باید سنجیده شود که اقتصاد در چه وضعیتی قرار خواهد گرفت.
ابوالحسنی با تأکید بر اینکه هدف در دیجیتال سازی، کمک به اقتصاد است و اساس اقتصاد نیز رفاه انسان و جامعه است، تصریح کرد: بنابراین باید بدانیم رفاه انسان نیازمند چه مباحث دیجیتالی است. رفاه اجتماعی در گروی کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری است، بانک مرکزی برای هوشمندسازی نیاز به کمک مردم و دولت دارد، در دوره زمانی «ره نگاشت» که تا پنج سال آینده در نظر گرفته شده باید بدانیم به به کجا خواهیم رسید.
قائم مقام بانک مرکزی ضمن اشاره به اینکه برای تعریف اقتصاد دیجیتال مطلوب باید جایگاه کشورمان را بررسی و آن را با سایر کشورهای مقایسه کنیم، همچنین باید از مقررات گذاری سخت خودداری کنیم، ادامه داد: در تعریف اهداف اقتصاد و بانکداری دیجیتال در چشم انداز آینده، باید به بانک مرکزی. کمک کنیم، چون بخشی از دیجیتال سازی اقتصاد بر عهده بانک مرکزی است برای همین بر اساس سیاست‌های پولی و بانکی اگر شورای ثبات مالی تعریف می‌کنید باید به هماهنگی در تصمیمات نیز توجه کنید.
وی افزود: هم اکنون به دنبال این هستیم که در بخش نظارت جریان گردش وجوه، ریال را رصد کنیم همچنین در حکمرانی ریال راه‌های بسیاری پیش روی بانک مرکزی است تا تمامی تغییرات را در گردش وجوه پیگیری کنیم.
ابوالحسنی با تأکید بر اینکه باید big picture را برای سال‌های آینده پیش بینی کنیم؛ افزود: این در حالی است که ژاپن تا 100 سال آینده خود را برنامه ریزی کرده است. بنابراین ما باید حداقل تا 10 سال آینده برنامه‌ریزی داشته باشیم تا با کمترین هزینه و زمان افراد به خدمات خود برسند.
وی با بیان اینکه مهم‌ترین عامل، رفاه مردم است تا افراد بدون محدودیت مکانی و زمانی به خدمات خود برسند، تصریح کرد: با افزایش اقتصاد دیجیتال شاهد رشد خواهیم بود که این رشد نیز کنترل کننده تورم خواهد بود. کارها باید طوری باشد که بتوانیم نقدینگی مورد نیاز را پیش بینی کنیم.
به گفته ابوالحسنی، بانک مرکزی اقداماتی برای کنترل نقدینگی انجام داده و مسیری مطلوب را سپری کرده است، اما هنوز نقدینه خواهی به علت تورم زیاد است، البته نیازهای واقعی بنگاه‌ها به منابع را بر اساس اظهار خود آن‌ها ثبت می‌کنیم که این مورد نیز مهم است.


ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

مترو علی آباد تا جوانمرد قصاب پنج شنبه و جمعه تعطیل است

معامله در سامانه هوشمند معاملات فلزات گرانبها 24 ساعته شد

به زودی شاهد ثبت رسمی قراردادهای اجاره خواهیم بود

خرید و فروش برخط قانونی طلا 24 ساعته است

پیگیری رئیس جمهور از عراقی ها برای رفع موانع مالی ناشی از تحریم

نخستین نشست تدوین بودجه شهروندی برگزار شد

وزارت صمت: خرید و فروش برخط قانونی طلا 24 ساعته است

بازگشت طرح افزایش تعطیلات پایان هفته به کمیسیون اجتماعی مجلس/ اولین جلسه وزیر کار با نمایندگان این کمیسیون

قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد

هشدار رئیس سابق بانک مرکزی اروپا به بحران رقابت در اتحادیه اروپا

ضرورت تامین اعتبار مناسب برای مبارزه با آفات

آب مورد نیاز صنایع آب‌بر از آب‌های نامتعارف تأمین می‌شود

پیوست عدالت و انصاف برای تامین اجتماعی

کارفرمایان زیربار افزایش دستمزد کارگران می‌روند؟

قیمت نان از سال 1400 تاکنون در تهران تغییر نکرده بود

ساخت خانه‌های 25 متری با فرهنگ ایرانی- اسلامی مغایر است

تشکیل دفتر حسابرسی سیستمی و ریسک و تمکین مالیاتی

قیمت طلا و سکه امروز 21 شهریور؛ سکه باز هم گران شد

تامین بیش از 31 میلیارد دلار ارز برای واردات

معرفی دستاوردهای 20 شرکت در حوزه هوش مصنوعی/رقابت پنجم فیس کاپ کلید خورد

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت منصوب شد

برنامه‌ریزی برای صادرات یک میلیارد دلاری فرآورده‌های شیلاتی تا پایان برنامه هفتم

وظیفه مرکز ملی رقابت مقابله با رویه‌های ضدرقابتی است

​اهدای ٧٣ جایزه ٧٣ میلیون تومانی به بازنشستگان کشوری

ایده جدید وام قرض‌الحسنه اموال (منقول و غیرمنقول) برای جهش تولید

© - www.fasletejarat.ir . All Rights Reserved.